Ansök Nu

Registrera | Logga in

OM

 

A' Design Award & Competitions är världens största designtävling som delar ut pris för bästa design, bästa designkoncept och bästa produkten och tjänsten.

Skrolla ner eller klicka här för att få mer information


Vision, Mission, Action

VISION

Vi vill lyfta fram, marknadsföra och förespråka bra design, bra designers och designorienterade företag för en bättre framtid. A' Design Award strävar efter att få uppmärksamhet från tidningspressen, interaktiva medier, designkritiker, återförsäljare och köpare för de som vinner. A' Designs motto är ”Ars Futura Cultura”, alltså Konst Kultiverar Framtiden, Konst för Framtidens Kultur. Vi tror att framtiden formas av konst, design och teknologi och det är därför viktigt med bra design för att få en bättre framtid.

UPPDRAG

Vi ska tillhandahålla en rättvis, moralisk och konkurrensbetonad plattform för företag, designers och innovatörer från alla områden med alla olika erfarenhetsnivåer i olika grenar och med olika marknadsfokus för att kunna tävla på. A' Design Award strävar efter att tillhandahålla en världsomfattande publik för prisvinnare att visa sina framgångar och talanger på. A' Award & Competition strävar efter att agera som en mixer. Vi försöker att föra samman designers, företag, publik och media. A' Design Award strävar efter att lyfta fram bra produkter och tjänster.

VERKSAMHET

A' Design Award är inte bara en prisutdelning, det är en indikator för kvalitet och perfektion i design och prisutdelningen känns igen över hela världen och får uppmärksamhet från designinriktade företag, yrkesmän och intressegrupper. Att vinna en A' Award är att vinna ett certifikat som pekar på spetskompetens för designers och ett kvalitetsbevis för företag. Att ha en A' Award attraherar en designorienterad publik över hela världen. De som vinner kommer att kunna hitta bättre och mer prestigefulla jobb och försäljningstillfällen.


Läs tävlingsprogrammet

----The Award

VEM FÅR PRIS?

A' Design Award ges till de bästa designerna, både de som är på konceptstadiet, finns som prototyp och färdiga produkter accepteras.

UNIK TROFÉ

A' Award Trophy designades och skapades med nyaste produktionsteknikerna för att understryka det innovativa elementet för vinnarna.

LYFTA FRAM INNOVATION

Pristroféerna görs av 3D metall och är utskrivna i rostfritt stål och guld och platina priserna är elektropläterade i guldfärg.


Läs mer om trofén

----Musuem of Design----
Musuem of Design----
Musuem of Design

UTSTÄLLNINGEN

The Museum of Outstanding Design - MOOD - är ett designmuseum som åker runt och grundades av A' Design Award för att kunna visa upp de vinnande designerna.

ÄR DU MED PÅ THE MOOD?

Alla A' Award vinnare får en gratis utställningsplats på The Mood. Det spelar ingen roll hur stor eller liten din design är, den kommer att ställas ut.

VI GÖR DET ÅT DIG

Om du inte kan skicka in en fysisk version av din vinnande design kommer vi skriva ut en affisch och ställa ut den åt dig.


Titta på Designutställningar

----Award Certificate

CERTIFIKATET

De som finner får ett unikt certifikat som är inramat i metall, utskrivet på tjockt papper och som presenterar namnet på designen och den som designade den.

FÖRKLARAR PRISET

Vinnarens certifikat förklarar vilken typ av pris man vunnit och den är signerat av Ordförande, Viceordförande och jurysamordnaren på A' Award.

DEN HAR EN QR KOD

Vinnares certifikat har en QR kod på sig vilket kan skannas av en QR-kod-skannare för att visa validiteten av certifikatet.


Lär dig mer om Award certifikat

----Press

ÅRSBOKEN

Vårt eget förlag, Designer Press grundades av A' Design Award för att kunna sprida de vinnande designerna.

SKICKAS TILL UPPTRYCKARE

Papperskopian av A' Design Award Winner Designs' Book skickas ut till viktiga mediamedlemmar.

DU ÄR MED OSS

Alla vinnande designer inkluderas i the Winner book utan kostnad och vinnarna står med som med-utgivare av boken.


Köp A' Winners Book som e-bok här

----Galanight

PAPPERSKOPIA OCH DIGITAL

Winner Books är tillgängliga i pappersformat tillsammans med de digitala versionerna, designade utskrivna och distribuerade i Italien.

DIGITALA UTSKRIFTER

Böckerna skrivs ut i färg på syrafritt papper för att bevara designarens presentationskvalitéer under en lång tid och är ett bra tillskott för ett designbibliotek.

KOLLA PÅ DEN

Pappersversionen av böckerna är tillgängliga online och går att beställa på A' Design Award.

Köp en papperversion av A' Winners Book

----Galanight----Galanight

GALAKVÄLLEN

A' Award & Competition organiserar en unik galakväll och utdelningsceremoni för de designers som har vunnit nära den vackra Comosjön i Italien.

ALLA ÄR HÄR

Pressmedlemmar, viktiga personer från branschen, designers och företag som är inbjuda för att skapa nätverksmöjligheter för de som vinner.

DU ÄR INBJUDEN

Alla vinnare bjuds in till kvällen och till skillnad från andra prisutdelningar, är medverkan på Galakvällen gratis.


Titta på föregående års Galakvällsbilder

----Press

LA NOTTE PREMIO A'

En högtidsmiddag som är exklusivt reserverade för de ledande A' Design Award vinnarna. Den hålls utöver Galakvällen för att fira titeln ”Årets designer”.

ARS FUTURA CULTURA

AIBA, ISPM, IBSP, IAD, ICCI och IDC styrelser möts för att diskutera strategier och policier för olika designgrenarna. Medlemmar kan också medverka på dessa möten.

KONSORTIUM DESIGNEN

WDC - Konsortium Designen - är ett multinationell global designbyrå med kontor i de flesta länder världen över. De godkänner Platina och Guld vinnarna för A' Design Award.


Besök World Design Consortium

----Award Summary

MECENATER & SPONSORER

Under åren har A' Design Award & Competition fått stöd av många prestigefulla institut. Medan sponsorerna och mecenaterna varierar från varje år har tidigare godkända priser varit sådana som: BEDA, Bureau of European Design Associations, Politecnico di Milano University, Como Municipality Culture Department & Ragione Lombardia. Media included Yanko, Dezeen, Dexigner, DesignBoom och andra.

INVESTERING

Att delta i A' Design Award & Competition är riskfritt genom vår tjänster där vi gör en preliminära check vilket är gratis för varje deltagare, och A' Design Award & Competition frågar inte efter några andra avgifter från de som vinner pris. A' Design Award & Competition spenderar vanligtvis flera tusen euro på varje vinnande design, vilket skapar en kostnad på flera tio tusentals euros. Företag och designers använder också vår logga för att dra till sig nya kunder.

A' AWARDS SIFFROR

Prisutdelningen blir mer populär för varje år. För tillfället har A' Design Award & Competition miljontals sidvisningar, tio tusentals registreringar, tusentals inlämningar och hundratals galakvälls- och utställningsdeltagare från över åttio länder. Uppdaterade siffror och statistik finns på A' Design Award & Competitions hemsidan. Vi tror att siffror är viktiga för att designers ska förstå vad det betyder att bli en vinnare.


Kolla på A' Awards siffror

----Jury

A' AWARD JURYN

A' Awards jury består av flera dussin akademiker och proffs och varje design får samma hänsyn och samma mängd tid under omröstningen.

ERFAREN OCH BALANCERAD JURY

A' Awards jury byts varje år för att ge en bra blandning av akademiker, företagare och medlemmar från fokusgrupper.

UNDERSÖKNING GENOM RÖSTNING

Under röstningsprocessen får jurymedlemmarna fylla i en undersökning om hur man ska anpassa kriterier och på så sätt indikerar man hur en kategori ska röstas om i framtiden.


Se A'Designer juryn här

----Methodology

A' METODIKEN

A' Design Award kännetecknar en högt utvecklad metodik för röstning med standardiserade poäng, röstkriterier och mer.

STANDARDISERADE POÄNG

Poäng är standardiserade baserat på a) Vikten av kriteriet b) Medelpoäng från jurymedlemmar c) Medelpoäng för alla år.

KUNSKAPSBASERAD RÖSTNING

Juryn röstar online och därför kan ingen påverka någon annans röstning. Röstningspanelen är enkel men kräver ändå noga analys av designen för att man ska kunna rösta.


Lär dig om röstning och metodik här

----Methodology

UNDERSÖKNINGSBASERAT

A' Design Award & Competition utvecklades som en del av en doktorsavhandling på Politecnico di Milano efter att ha analyserat 800 designtävlingar.

MER UNDERSÖKNINGAR

Plattformen uppdateras konstant med undersökningsresultat och genom pågående undersökningar för att kunna erbjuda det bästa för vinnarna.

RÄTTVIS TÄVLING

A' är inte anslutet till någon subkultur, politisk grupp eller institution och juryn bedömer självständigt under röstningen. Ditt bidrag kommer drömmas rättvist.


Designtävlingens teori och praxis

----Winners Kit----
Winners Kit

KKITTET VINNARNA FÅR FRÅN A'

Vinnarkittet från A' Design Award är uppdelat i två delar: 1. De erbjudna tjänsterna & 2. De fysiska komponenterna.

PAKETET

Paketet inkluderar ditt tilldelade certifikat, fakturor, manualen för vinnarna, trofén du tilldelades, A3 affischer & A3 certifikat, årsboken m.m.

FÅ DET GRATIS

Vinnarkittet är gratis och ges till alla vinnare på galakvällen & utställningen. Om du inte kan komma till evenemangen kan du beställa dem.


Beställ dina paket här

----Register ----Winner Logo----Award Winner Logo

VINNARENS LOGGA

Vinnare av A' Design Award får en logga som de kan använda i sina kommunikationsmedier och för offentliga kampanjer.

MÅNGA FORMAT

Vinnarens logga är tillgänglig i många format med och utan det år man vunnit och kan inkorporeras i alla typer av marknadsföring.

LIVSLÄNGDS ANVÄNDNING

Vinnarens logga ges ut gratis till alla vinnare och A' Design Award & Competition ger vinnarna obegränsad användning av den.


Ladda ner vinnarloggor här

* • Markera ditt designvärde. Attrahera designintresserad publik. Vinnare kan använda vinnarloggan när de kommunicerar.
----------------

ÖKAT VÄRDE

A' Design Award Winner Logo belyser det tillagda designvärdet som finns i ditt arbete, din produkt och dina tjänster.

NÄR NI KOMMUNICERAR

För att förstärka vinststatusen och för att få fler fördelar använder vinnare sina loggar när de försöker nå ut till andra.

GÖR SKILLNADEN

A' Design Award Winner Logo har en positiv inverkan när en kund ska göra sitt beslut om en produkt eller en tjänst.


Ladda ner vinnarloggar här

----Design Mediators

MEDLINGEN

Att vara en prisvinnare är bara början. A' Design Award förser medling och mäklartjänster för sina vinnare.

EN GÄNTLEMANTS ÖVERRENSKOMMELSE

Designers är vänliga, artiga individer som kanske har det svårt att skapa kontrakt med ett företags VD som är vildare, starkare och snabbare.

HJÄLP MED KONTRAKT

A' Design Award, tillsammans med designmedlare, förser stöd för designers för att kunna göra juridiska avtal med företag.


Besök designmedlare här

----Salone del Designer

THE SALONE DEL DESIGNER

A' Design Award har grundat Salone del Designer, med det enda syftet att förse en plattform för vinnar att kunna sälja sina designer.

PLATTFORMEN

Vinnardesigners kan bestämma ett försäljningspris och sedan skräddarsy sina kontrakt för att sälja sin vinnande design genom Salone del Designer.

VISA DINA DESIGNER SOM ÄR TILL SALU

Salone del Designer plattformen är gratis för vinnare. Dock kan bara prisvinnande desigers hamna på den listan.


Besök Salone del Designer här

----Design Mega Store

THE DESIGNMEGASTORE

På DesignMegaStore finns designers som vunnit och företag, och dessa kan sälja alla sina designer eller produkter, inte bara de som vunnit.

GRATIS FÖR VINNARE

DesignerMegaStore kräver vanligtvis en €500 registreringsavgift. Tjänsten är dock gratis för alla som vunnit.

0% PROVISION

DesignMegaStore är inte bara gratis för vinnare men tar inte heller några provisioner från försäljningarna designers gör.


Besök DesignMegaStore

----Press Releases

GÖR ANBUD PÅ DESIGNER

Sälj inte bara designer, utan var med på designanbud och ge åsikter om designer och produktioner av specialgjorda produkter, tjänster och mer för internationella köpare.

SÄLJ KVALITETSTJÄNSTER

Är du en tillverkare? Ge prisförslag till stora köpare för speciella designer och tillverkningslösningar. Är du en designer? Hitta kvalitetsförfrågningar.

EXKLUSIVA TJÄNSTER

BuySellDesign nätverket är exklusivt för A' Design Awards vinnare, som vill förse tjänster till världsspridda kunder.


Besök BuySellDesign

----Design Creation----
Design Creation

BEVIS PÅ SKAPANDE

Kan du bevisa att du är skaparen av ditt arbete? Proof of Creation certifikatet som ges ut av A' Design Award kan hjälpa dig bevisa det.

VEDERBÖRLIGEN SIGNERAD OCH TIDSSTÄMPLAD

Proof-of-Creation-dokumentet är vederbörligen signerat och tidsstämplat för att hjälpa till att bevisa att designkonceptet är ditt och hur länge du har haft det.

GRATIS OCH ENKELT

A' Design Award förser ett enkelt sätt att få ditt Proof of Creation och det är gratis för alla deltagare. Vänligen notera att detta inte är något patent.


Besök Design Creation för att få veta mer

----Design PR

PR-TJÄNSTER

A' Design Award förser många och gratis PR-tjänster för vinnare genom DeisgnPRWire.

BAKOM KULISERNA

PR-tjänsterna är inte bara digitala. Under året besöker DesignPRWire mässor och introducerar de vinnande designerna för designorienterade företag.

FÅ KONTAKT MED PRESSEN

Med tjänster som förberedelser och delning av pressmeddelande ökar A' Design Award din kontakt med pressen och det är gratis.

----Press Releases

FÖRBEREDELSER FÖR PRESSMEDDELANDE

A' Award förbereder ett pressmeddelande för alla designers som vinner. Vi låter också också vinnarna ladda upp sina egna meddelande på vår plattform.

DISTRUBITION AV PRESSMEDDELANDE

Båda pressmeddelandena distribueras av DesignPRWire och ges ut till ett stort urval av pressmedlemmar, både via traditionell och digital media.

DET ÄR GRATIS & HAR HÖG UPPLÖSNING

Förberedelserna för pressmeddelandet och distributionstjänsterna ges till alla vinnare automatiskt och utan betalning.


Besök DesignPRWire

----Design Interviews

INTERVJUER MED DEISGNERS

A' Award publicerar intervjuer med de designers som vinner på Design-Interviews.com. Tjänsten är gratis för alla vinnare.

VALD AV PRESSEN

Intervjuerna är också tillgängliga på A' Design Awards hemsidan och är en del av Presskittet som är distribuerade till pressmedlemmar.

ÅTERANVÄNDS AV PRESSEN

Intervjuerna förses på ett sådant sätt att de uppmuntrar användning utan att behöva godkännande från A' Award vilket hjälper pressmedlemmarna att skriva sina artiklar.


Intervjuer med designers

----

DESIGNAT FÖR DESIGNERS

A' Design Award har designats med designers i tankarna. Bortsett från de många tjänster vi erbjuder finns det också ett speciellt lojalitetsprogram för prisvinnare.

PROGRAMMET

Distinguished Designer Program är ett differentierad lojalitetsprogram för att ge unika fördelar på varje nivå för de designers som har vunnit.

KORTET

Distinguished Designer Card förser vinnarna med rabatter och gratiserbjudande från A' Design Award och våra programpartners.


Registrera dig till Distinguished Designer Program

----Press

PRESSKONTROLL PANELEN

A' Award förser en unik kontrollpanel för pressmedlemmar. Auktoriserade pressmedlemmar får mer kontroll och större uppgifter.

HJÄLPER PRESSEN

Vissa av framstående funktioner är: kräva intervjuer med vinnare, ladda ner presskitt för vinnare med högupplösta bilder ect.

OCH VINNARNA

Pressmedlemmar kan också ladda upp sina artiklar i PDF format, hålla koll på hur många som gillar artiklarna ect. Designers kan se pressintressen och nerladdningar.


Läs mer om presstillgång

----Profile

PROFILSIDA

A' Award förser en unik profilsida där designers kan ladda upp sina bilder och fylla i sitt CV, samtidigt som alla deras priser står med där.

HÖGUPPLÖSTA BILDER

Högupplösta bilder på designers som vunnit tillsammans med sina företagsloggor finns tillgängliga att ladda ner för pressmedlemmar.

HÖGUPPLÖSTA NERLADDNINGAR

Bortsett från profilbilden som laddas upp kan designers också ladda upp andra bilder och foton (andra designer, studiofoton, företagsloggor ect) som pressen kan använda.


Prisvinnande designer

----Security

SÄKERHET KOMMER FÖRST

Säkerheten av dina uppladdningar, din personliga data och dina designer är det viktigaste för A' Design Award & Competition.

SÄKRA HASHALGORITMER

Din personliga data sparas med SHA algoritmer och inte ens vi vet vad ditt lösenord är. Anslutningarna är dessutom säkrade med SSL.

PRIVATLÅS

A' Award delar aldrig din personliga information till andra utgivare, än mindre säljer den. Dessutom kan du använda privatlås för dina designer.


Lär dig mer om säkerheten på A'

----Media Network

A'S MEDIA NÄTVERK

A' Design Award använder den nya mediatypen till fullo och har skapat många hemsidor för att nå en bred mängd användare.


Besök A' Awarded Designs

OPTIMERAD FÖR SÖKNING

A' Design Award Media Network hemsidor är optimerade för att synas på sökmotorerna för att skapa så mycket synlighet som möjligt för vinnare.


Besök A' Award Vinnare

KÄLLA FÖR PRESSMEDLEMMAR

Närverkssidorna visar bara de vinnande designerna och dess skapare och inget mer. Det är en otrolig källa för inspiration och nyheter.


Besök Design Mag Winners' Showcase

----World Design Rankings - Represent Your Country

UTSPRIDNING AV NÄTVERK

A' Design Award & Competition ger dig, utöver världens bästa design, konst och arkitektbloggar, dina nyheter genom designnätverken.

DESIGNNÄTVERK

Dina nyheter distribueras genom fyra huvudsakliga nätverk. Den första är Design Media, den andra är IDDN, den tredje är DXGN och den fjärde är DesignPRWire DB.

SPRIDS SNABBARE

Mer nyheter som är länkade till din vinnande design ser till att din prisvinnande status kommer upp på sökmotorer och skapar ett positivt intryck.

* Nya omnämnande om din medverkan kommer visas inom ett par dagar efter att resultaten har meddelats på A' Design Award Dissemination Network – Genom en lista på utgivare som hämtar innehållet direkt från våra pristagares databas i realtid genom syndikeringsflöden.
----World Design Rankings - Represent Your Country

DESIGN MEDIA

A' Design Award har en databas med tusentals designbloggar, tidskrifter, magasiner och andra tidskrifter, se en ofullständig lista på design media.

Besök Design Media

IDNN NETWORK

The International Design Network, består av 50 platser som tar vinnarnas nyheter till den slutliga publiken: designentusiaster och köpare.

Besök IDNN.ORG

DXGN NETWORK

DXGN Design Network består av mer än 50 andra designen tidskrifter, tidningar och bloggar som också delar vinnarnas meddelanden till ytterligare publik.

Besök DXGN.ORG

----Designer Rankings

DESIGN RANKNINGAR

A' Design Award & Competition publicerar Designer Rankings som är lätta att komma åt av allmänheten och media.

TOP 10 DESIGNERS

Rankingen visar mängden priser som varje designare har vunnit och dess total rankning. Top 10, Top 100 och Top 1000 Designers går att komma åt.

DIN PLACERING ÄR RECERVERAD

Designer Ranking inkluderar endast A' Design Award Winners och tjänsten förses gratis till alla vinnare.


Besök Designer Rankings

----World Design Rankings - Represent Your Country

VÄRLDENS DESIGN RANKINGS

A' Design Award & Competition publicerar World Designer Rankings som rankar länder baserat på priser som tilldelats deltagare från de olika länderna.

PRESTIGE OCH ÄRA

Varje land listar upp de bästa designers, konstnärer och arkitekter i landet och för varje pris du vunnit kommer också öka ditt lands poäng.

DET FÖRSTA OCH ENDA

WDR – World Design Rankings är det första och enda rankingsystemet för design mellan flera grenar.


Besök World Design Rankings

* Representera ditt land på WDR – World Best Rankings.
----Register----Distinguish with Design

URSKILJ MED DESIGN

A' Design Award & Competition licensierar Good Design Mark till A' Design Award vinnare, gratis och gäller livet ut för den vinnande designen.

BRA DESIGNTECKEN

Loggan har en URL och den leder till Good Design Mark sidan som vidare förklarar tecknet, och varför din design har fått priset.

ÖKAD FÖRSÄLJNING

Det har rapporterats av stora marknadsundersökningar från institutioner att konsumenter är mer benägna att köpa produkter som har klassats som att ha"bra design".


Besök Good Design Mark

* Skilj med design. Klassa dina designer för överlägsenhet. Använd antingen Good Design Logo eller A 'Design Award Winner Logo.
Observera att Good Design Logo endast är för produkter och kan bara användas efter det att utställningen har ägt rum.
----Club Memberships

VINNARKLUBBEN

A 'Design Award & Competitions vinnarna kan gå med den exklusiva, endast för inbjuda "Prime Clubs" som ger ytterligare möjligheter till nätverkande för vinnarna genom att knyta an med andra professionella kollegor.

STÖD OCH UTBYTE

Vinnarna kan komma åt klubbens forum för informationsutbyte, få internationellt stöd för initiativ, eller komma och svara på anbud och prisförfrågningar som lagts in av andra medlemmar.

GRUPPINBJUDAN

En möjlighet till livstids deltagande och en exklusiv inbjudan tillhandahålls kostnadsfritt för alla A' Design Award vinnare. Klubbmedlemmar visas på medlemmens index och leder medlemskapsfördelar.


Upptäck A' Prime Clubs

* • Exklusiva Prime klubbar. Nätverkande för prisvinnare. Delta i internationella designklubbar och föreslå idéer och strategier.
----Club Memberships

AIBA

Alliance of International Business Associations. Gratis medlemskap för prisbelönta föreningar, organisationer, institutioner och klubbar.

ISPM

International Society of Product Manufacturers. Gratis medlemskap för prisbelönta produkttillverkare och företag.

IBSP

International Beurau of Service Providers. Gratis medlemskap för prisbelönta företag och institutioner inom tjänstesektorn i ekonomin.

----Club Memberships

IAD

International Association of Designers. Gratis möjlighet till medlemskap för A' Design Award medlemmar.

ICCI

International Council of Creative Industries. Gratis medlemskap för prisbelönta företag och institutioner med anknytning till kreativitet.

IDC

International Design Club. Gratis medlemskap för prisbelönta arkitektkontor, konstnärsverkstäder och designerateljéer.

----Winners' Manual

WORLD DESIGN INDEX

World Design Index är en katalog med alla stora designers i världen. Att listas där tillhandahålls kostnadsfritt till ICCI medlemmar. ICCI medlemskapet är gratis för A' Design Award vinnare.


Besök World Design Index

PRESS-KIT.ORG

Press-kit.org hemsidan presenterar media kit för tilldelade designers på ett fint sätt, för att väcka pressmedlemmars uppmärksamhet som söker högupplösta bilder.


Besök Press-kit.org

DESIGNER OF THE YEAR

Ett initiativ av IAD – International Association of Desigers, Designer of the year är ett gratis programmet för öppet för föregående senior pristagare, som är 40 år eller äldre.


Besök Designer Of The Year

----Winners' Manual

VINNARNAS MANUAL

A' Design Award & Competition ger en exklusiv handbok till vinnarna, förklarar stegen man ska gå igenom efter att resultaten har tillkännagivits.

VAD DU SKA GÖR HÄRNÄST

”Vad ska du göra härnäst” riktlinjer för vinnarna ger exklusiva tips för att skapa bäst effekt av att vinna A' Design Award.

DOKUMENTFÖRVARING

De flesta riktlinjedokumenten är redan tryckta och ingår i vinnarkittet, men de går också att ladda ner.


Besök A' Documents Repository

----Design PR

ICS

ICS står för International Consumer Satisfaction System for Quality of Services. De företagen som vinner A' Awards får rabatt på ansökningsar.

QIS

QIS är det International System for Quality. Belönade fysiska produkter får rabatter.

GQMS

GQMS står för Global Quality Management System for Companies. A' Design Award företagsvinnare kan få rabatt på ansökningar.


Besök GQMS Global Quality System

----Services

SNABB UTVÄRDERINGSTJÄNST*

Få reda på dina resultat från din nominering inom 72 timmar, 3 jurymedlemmarna kommer bedöma din design och jämföra med poäng från tidigare års genomsnitt.


Lär dig mer om Express Judging Service

FOTOGRAFERINGSTJÄNSTER*

Få Professional Photography Service att hjälpa dig presentera dina produkter bättre. Uppladdningen till Award är också inkluderat.


Lär dig mer om fotograferingstjänsten

VISUALISERINGSTJÄNSTER*

Du får din skapelse presenterad på ett bättre sätt, kommer du att få ditt projekt illustrerad, framförd eller fotograferade beroende på situationen.


Lär dig mer om Visualiseringstjänsten

* Det är vår plikt att notera att de ovannämnda tjänsterna är ytterligare tjänster som tillhandahålls på begäran.
Att använda dessa tjänster påverkar inte dina odds för att vinna A 'Award.
----Support

ENASTÅENDE SUPPORT

Som deltagare kan du behöva stöd inte bara under medverkan men också efter att ha vunnit. A 'Award ger stöd dygnet runt till deltagarna.

FAQ

Frequently Asked Questions sidan har hundratals föregående ställa frågor och den uppdateras konstant.

HAQ

How to Questions och Riktlinjer sidan har förklaringar för vanliga procedurer och har tips till deltagare.


Besök FAQ

----Preliminary Judging

PRELIMINÄR BEDÖMNING

Varje uppladdad design får en preliminär bedömning kostnadsfritt från A 'Design Award & Competition. Du får en värdering från 0 (sämst) till 10 (bäst).

PROCESSEN

En av de preliminära (och inte slutgiltiga) jurymedlemmarna kontrollerar din design och ger förslag på hur du kan förbättra din presentation.

GODKÄND ELLER NEKAD

Din design kommer antingen godkännas eller nekas, om den avvisades får du förslag på att göra de nödvändiga ändringarna innan du nominerar din design.


Lär dig mer om tävlingens tidslinje

----A' Design Award at Social Media

A' AWARD PÅ SOCIALA MEDIER

A' Design Award & Competition deltar aktivt i de sociala medierna och det pågående samtalen för att förmedla ditt budskap.


Gå med på vår Facebooksida

FENOMENET

Som experterna säger är de sociala medierna nya medier för att nå ut dina potentiella kunder och för att få kontakt med dina befintliga kunder.

VI ÄR MED

Oberoende av vilken typ av media det är, är A' Design Award är redo att föra ditt budskap vidare genom att hjälpa dig att nå en bredare publik.


Följ @adesignaward på Twitter

*Ny marknadsföring handlar om relationer, inte medier.
Målet med sociala medier är att använda kunder som en volontär marknadsföringsarmé.
Ett varumärke är inte längre vad vi berättar för konsumenten att det är - det är vad konsumenterna berättar för varandra att det är.
----Preliminary Judging

FALLSTUDIE

Som ett företag kanske du redan har att spendera massor av pengar på annonser. Du känner redan till kostnaderna och pris för publicering.

FÅ PUBLICITET

Att vinna A' Design Award kan säkra dig lite redaktionellt utrymme i både de traditionella, nya och sociala medierna och kan skapa gratis publicitet.

FÅ MARKNADSFÖRING

Med PR Services, Press Release Preparation and Distribution Offers och Advertisement Network, kommer du få ut mycket mer än det du först investerade.

* Fallstudie från Return of Investment. Din prisbelönta design är mycket mer sannolikt att komma med i många tidningar, bloggar eller e-zines.
ROI (Return on Investment): enkelt att beräkna: Om det publiceras i en enda tidskrift, och det borde vara med mer, får du redan din ursprungliga investering tillbaka. Några av våra designers publiceras i flera nationella tidningar, tidskrifter, e-zines och citeras av otaliga bloggar och skapar i genomsnitt en avkastning på 500% på investeringen genom motsvarande reklam värde.
----Preliminary Judging

GÅ MED GRATIS

A' Design Award & Competition erbjuder två program som förser studenter med möjligheten att delta i tävlingen gratis.

FÖRESLÅ ETT TALANGPROGRAMM

Genom att delta i detta program kan du tjäna gratis inträdesbiljetter och t-tröjor av A' Design Award & Competition genom att föreslå andra designers.


Föreslå ett talangprogram

DESIGN AMBASSADÖRSPROGRAMMET

Studenter kan ansöka om att bli en design ambassadör, genom att utföra enkla uppgifter kan eleverna vinna gratis biljetter.


Design Ambassadörsprogrammet

* Dessa program är endast avsedd för nuvarande universitetsstudenter. Studenter kan tjäna upp till tre (3) administrationsavgifter.
Limited to a single (1) Ambassador per University.
----Design PR

DESIGNA EN ENCYKLOPEDI

Definiera design. Dela dina kunskaper om designfrågor och praxis med världen genom att skriva dem i design-encyclopedia.com

DESIGN KUNDKRETSAR

Ta del av A' Design Award & Competitions Design Networking plattform för att nå fler kunder, konsumenter företag eller designers.

JOBS DESIGNER

Företagen kan hitta prisbelönta designers som söker jobb. Prisbelönta designers kan bläddra bland jobberbjudanden och positioner.


Besök Jobs Designer

----Register----Preliminary Judging

STORA NOMINERINGSPROCESSPAKET

A 'Award ger rabatterade nominering paket för företag som vill göra fler nomineringar.


Många nomineringar för företag

RABATTERADE NOMINERINGSPROCESSER

Rabatter finns för utbildning, universitet och föreningar. Dessutom finns det speciella rabatter för tidigare vinnare.


Rabatterade Nominering för institutioner

FAKTUROR

Dina fakturor finns tillgängliga online för nedladdning inom några timmar och du kan använda din faktura att dra av skattebetalningar.


Ladda ner dina fakturor här

* Stora nominering paket finns tillgängliga för företag, men även designers och arkitekter.
Ytterligare och högre rabatter finns för institutioner, designföreningar, universitet och tidigare vinnare.
---- Preliminary Judging

TÄVLINGSKATEGORIER

A' Design Award & Competition innehåller många olika designkategorier i syfte att nå en bred publik och att låta designers tävla på en verkligt internationell plattform.

VARFÖR SÅ MÅNGA KATEGORIER?

Forskning visar att värdet av priset ökar i proportion till sin räckvidd genom nätverkseffekter.


A' Design Award Network Effects

KONCEPT ELLER FÄRDIGT VERK

A' Designer Award är öppen för både verk under idéstadiet, prototyper, färdiga eller realiserade projekt och produkter som redan finns på marknaden.


A' Design Award Kategorier

*A' Design Award har ett brett utbud av universella, allomfattande och etablerade designkategorier.

Om du vill se alla kategorier, klicka här.

----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging---- Award Presentation

A' DESIGN AWARD

A' Design Award är inte bara för deltagare, men också för sponsorer och arrangörer, läs vår företagspresentation för att dig lära mer om oss.

TÄVLINGAR

Presentationen förklarar A 'Design Award för deltagare, sponsorer och arrangörer i detalj.


Award Presentation (PDF)

LADDA NER PRESENTATIONEN

Ladda ner A' Design Award & Competitions företagspresentation i PowerPoint-format för att få reda på mer.


Award Presentation (PPT)

----No furher fees

RESPEKTERA DESIGN

A' Design Award respekterar designers och designorienterade företag. A 'Design Award vinnarkitten ges gratis till alla vinnare.

VINNARPAKETET

A' Designer Award vinnare får ett exklusivt och allomfattande paket med tjänster, varor och verktyg för att fira sin seger.


Awards vinnarpaket

INGA FRAMTIDA AVGIFTER

Det finns inga extra avgifter för A' Design Award vinnare för att hävda sina utmärkelser eller för att använda loggan vinnare får.


Ladda ner företagspresentationen (PPT)

----Vision, Mission, Action

NOMINERA NÄR DU VILL

Att ladda upp din design, uppdatera din profil och skriva in dina detaljer om designen och interagera på plattformen binder dig inte juridiskt till att nominera din design. Du kan registrera och uppdatera din profil idag, skicka din design imorgon och nominera dina verk när du vill.

FÅ BEVIS FÖR SKAPELSEN

Du kan få ett bevis på skapelsen med A 'Design Award ad Competitions plattformen, Proof of Creation tillhandahålls för alla registrerade användare och du behöver inte nominera din design för att få denna tjänst gratis. Det är gratis för alla, både de som vinner och de som inte vinner.

FÅ GRATIS PRELIMINÄR BEDÖMNING

Registrera och skicka din design till A' Design Award & Cometition. Detta kommer ge en preliminär utvärdering av din design och jurymedlemmen som utvärderar designen kommer föreslå hur du ska gå till väga och kommer att ge dig konstruktiv kritik om hur du kan förbättra din presentation av designen.

----Register----Join

DELTA – STEG #1

Registrera dig på A' Design Award. Fyll i ditt namn och din e-mail. Kom ihåg att läsa igenom våra regler och villkor.


Registrera dig på A' Design Award

DELTA – STEG #2

Logga in på A' Design Award. Ladda upp din design på deltagarkontrollpanelen som visas efter inloggning.

DELTA - STEG #3

Nominera din design till A 'Design Award & Competition. Om det finns förslag från juryn, följa dem.

----

GÅ MED I A' AWARD

Jag godkänner reglerna & villkoren

 

     
     

LOGGA IN PÅ A' AWARD

Inte registrerad?